Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Oyun Eşyasına Göre Sahip Olduğun Kişiliği Açıklıyoruz

Seçtiğin Oyun Eşyasına Göre Sahip Olduğun Kişiliği Açıklıyoruz

Elbette neredeyse her tercihimiz gibi oyunlarda yaptıklarımız da kişiliklerimizden izler taşıyorlar! Peki seçtiğimiz oyun eşyaları bunu nasıl ele veriyor olabilir?

E hazırsanız başlayıp öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç bakalım!

Senin iyileştirici ve dingin bir kişiliğin var.

Tedavi edici ve destekleyici kişiliğinden yayılan pozitiflik ilk bakışta bile belli oluyor. Çevrendeki insanlara yardım etmek ve onları desteklemek senin görev gibi görmeden, içinden gelerek yaptığın bir şey. Güçlü bir empati yeteneğin de var elbette ve genellikle ortamın  arabulucu rolü de senin üzerine kalıyor zira herkesin sana ve tutumlarına güveni tam. Pozitif enerjinle bulunduğun ortamlara huzur getiriyorsun adeta.. İyi bir dinleyici olarak insanların duygularını anlamak ve onlara yardımcı olmak da senin doğanda var. Yaratıcı çözümler bulma konusunda da senin üstüne yok. Küçük şeyleri hiç dert etmiyorsun, büyük problemler ise senin için üzerinde azıcık kafa patlatılınca çözülmeyecek şeyler değiller.

Senin maceracı bir kişiliğin var.

Seçimin kişiliğinin en belirgin özelliği, yani macera arayışın ve tutkun hakkında ipuçları veriyor. Yeni yerler keşfetmek ve bilinmeyenleri araştırmak senin adeta tutkun ve hayatta adımlarını hep ileri atmanı sağlayan yakıtın. Meraklı ve öğrenmeye açıksın. Hayatta her zaman yeni deneyimlerin peşindesin ve bu da seni sürekli olarak gelişmeye teşvik ediyor. Özgür ruhlu ve bağımsızsın, bu yüzden monotonluk ve tek bir yere bağlı kalmak senin için ıstırap olabilir. Her zaman yeni şeyler denemek ve farklı bakış açıları keşfetmek seni mutlu eder. Hayal gücün de hayli geniş üstelik. Yaratıcılığını ortaya koyabileceğin herhangi bir işte başarısız olma şansın yok!

Senin kararlı bir kişiliğin var.

Karşımızda gerçek bir cesur yürek var! Mücadelelerden korkmaz, her zaman savaşa hazırsın. Liderlik yeteneklerin güçlü ve başkalarına ilham vermekte de üstüne yok, çoğunlukla sen farkında olmasan bile! Zorluklar karşısında pes etmek senin lügatindeki terimlerden değil. Hedeflerine ulaşmak için elinden geleni yapmakla kalmayıp sınırları zorladığın da çok oluyor. Hayat senin için bir mücadele ve bu mücadelede hep bir adım önde olmak zorunda hissediyorsun. Kısacası engelleri aşmak senin için bir yaşam biçimi. Savaşçı ruhun sayesinde çevrenizdeki insanlar da sana hayran ve çoğu zaman seni sorunları şıp diye çözecek bir kahraman olarak görüyorlar. Ancak tüm bu sorumluluklar ve koşuşturmaca arasında sen de yorulmuyor değilsin. Zaman zaman biraz yavaşlasan, hatta dinlensen ne de güzel olur.

Senin korumacı bir kişiliğin var!

Sen etrafına verdiğin güvenle nam salmışsın. Sevdiklerini korumak ve onlara güven vermek senin için çok önemli. Her şeyden önce sadık ve güvenilir bir arkadaşsın, ki böyle bir dost bulmanın zorluğunu da en iyi bilen kişilerdensin. Sevdiklerine her zaman güvenilir bir sığınak sunuyor ve zor zamanlarında yanlarında olmaktan hiç kaçınmıyorsun. Güçlü ve dayanıklın da, bu da başkalarına ilham veriyor. Sorumluluk sahibi ve disiplinli oluşun yaptığın her işte en iyilerden olmana yol açarken seni de biraz yormuyor değil. Kendine ve başkalarına karşı sorumluluklarını asla ihmal etmiyor, haksızlık karşısında da ses çıkartmaktan hiç çekinmiyorsun. Keşke senden daha fazla olsa!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serkan

Tedavi edici ve destekleyici kişiliğinden yayılan pozitiflik ilk bakışta bile belli oluyor. Çevrendeki insanlara yardım etmek ve onları desteklemek senin gör... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin kararlı bir kişiliğin var.

nurcii

Senin maceracı bir kişiliğin var.