Görüş Bildir
Haberler
CHP’den Ağıralioğlu’na Jet Yanıt: ‘Bu Bizim Tarzımız Değil’

CHP’den Ağıralioğlu’na Jet Yanıt: ‘Bu Bizim Tarzımız Değil’

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adayı hakkında açıklamalarına CHP’den jet yanıt geldi. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, “Kamuoyu önünde 'liderleri tartışmak,' bizim tarzımız değildir, olmamalıdır.' ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğu’nun tartışma yaratan açıklamalarından bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

‘Ben Akşener aday olursa kaybeder demem’

‘Ben Akşener aday olursa kaybeder demem’

Ağıralioğlu'nun bu sözlerine ilk yanıt CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'den geldi. Twitter hesabından bir dizi paylaşım yapan Erdem, şunları kaydetti:

'Ben bir CHP’li olarak, hiçbir yerde “Sayın Akşener aday olursa kaybeder” demem, diyemem. Ortak aday olursa çalışırız, kazandırırız, bu özgüvenimiz vardır. Ayrıca hukukumuz açısından, böyle laflar etmeyi uygun bulmayız. Aynı hassasiyeti dostlarımızdan bekleriz. Uygun olan budur.

‘Bu bizim tarzımız değil’

‘Bu bizim tarzımız değil’

Altılı masa liderleri üzerine tahlil yapmak işimiz değildir. Liderler oturup, bir karar verecek. Elbette, partilerin yetkili kurullarında görev yapan kişilerin görüşlerini yetkili kurullarda alacaklar. Kamuoyu önünde “liderleri tartışmak,” bizim tarzımız değildir, olmamalıdır. Türkiye’nin en kritik seçimine giderken, her siyasi parti mensubunun kendi partisinin liderini Cumhurbaşkanlığına layık görmesini çok iyi anlarım. Ama ittifak hukuku içindeki bir diğer partinin liderini uygun görmemesini doğru bulmam. Masayı rahat bırakalım, doğru karar çıkacak.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
3
2
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vuslat köseoğlu

Ağıralioğlu ve benzer bir kaç kişi nedeniyle iyi partiye güvenmiyorum.

vuslat köseoğlu

Ve CHP sonuna kadar haklıdır.

cihan_

Doğru demiş. Erdoğan karşısında Kılıçdaroğlu'nu ister.