Görüş Bildir
Haberler
İYİ Partili Ağıralioğlu: 'Erdoğan Karşısında Aday Olarak Kılıçdaroğlu'nu Görmek İster'

İYİ Partili Ağıralioğlu: 'Erdoğan Karşısında Aday Olarak Kılıçdaroğlu'nu Görmek İster'

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, 'Tayyip Bey karşısında aday olarak en çok Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istiyor' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı bir açıklama daha geldi.

Karar TV Youtube kanalına konuk olan Ağıralioğlu 'Tayyip Bey karşısında en çok Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istiyor' dedi.

İşte o açıklama 📹

"Kılıçdaroğlu'nun kazanacağından endişeliyim" demişti

İYİ Partili Ağıralioğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda kazanamayacağından endişe ettiğini dile getirmişti.

Ağıralioğlu'nun bu çıkışına CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Engin Özkoç'tan tepki gelmişti.

"Genel Başkanımdan farklı bir şey söylemedim" 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ağıralioğlu bu çıkışına gelen tepkilere yanıt verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yetkililerinden farklı bir şey söylemediğini vurgulayan Ağıralioğlu 'Sayın Genel Başkan televizyonda ne söylemişse ben onun izlerine basarak söylüyorum' dedi. Akşener'in 'Kılıçdaroğlu'nun aday olma hakkı vardır. Henüz altılı masa karar vermedi' dediğini ve 'Kazanacak aday' vurgusu yaptığını hatırlatan Ağıralioğlu 'Sayın Genel Başkanın dediklerine bir şey diyemeyenler benim dediklerime bir şey diyerek yürek soğutuyor' fadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omer ali

iyi denemeydi dostum .bu cümlenin devamı akşener aday olmalı ama yemezler

KumdanKum

Hayır Mansur Yavaş.

Bozkurt

Ben bu Vichy hükümeti yüzde kaç oy alacak şu saatten sonra onu merak ediyorum. Ülkenin milli bayramlarını kutlayan halk, bakalım işgale dur diyecek çoğunlukt... Devamını Gör

KumdanKum

Doğru