Görüş Bildir

Gazeteci Özlem Gürses, Filenin Sultanları'nın ABD ile karşılaşmasında tribünlerde sevinen kadının memesinin bir anlık görünmesiyle ilgili 'İstenmeyen ve rahatsız edici' ifadeleriyle açıklama yapan TRT'ye tepki gösterdi. 

Gürses 'Sen Öcalan'ın mektubunu TRT ekranında okumaya hiçbir beis görmüyorsun, hiçbir siyasetçiye gereken adil süreyi ayırıp doğru düzgün haber yapmamakta hiçbir beis görmüyorsun. Bir tane buna mı gerildin, bu mu seni incitti?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Filenin Sultanları'nın ABD'deki karşılaşmasında tribünlerden tezahürat yapan bir kadının kısa bir süre göğsünün görünmesi üzerine TRT'nin yaptığı açıklamaya tepkiler sürüyor.

Filenin Sultanları'nın ABD'deki karşılaşmasında tribünlerden tezahürat yapan bir kadının kısa bir süre göğsünün görünmesi üzerine TRT'nin yaptığı açıklamaya tepkiler sürüyor.

Kendi YouTube kanalı üzerinden konuyu değerlendiren Gürses, "Sen Öcalan'ın mektubunu TRT ekranında okumaya hiçbir beis görmüyorsun, hiçbir siyasetçiye gereken adil süreyi ayırıp doğru düzgün haber yapmamakta hiçbir beis görmüyorsun. Bir tane kadın zıplarken yayın anında, maç sırasında memesi gözükmüş, onda bir beis görüyorsun. Öbür televizyonlarda zaten aile babaları tren yapmış; eski karısı, yeni karısı, gelecekteki karısı, ondan olma öz kızları, öbüründen olma üvey kızları... Bir tane bu mu sizi incitti?" ifadelerini kullandı.

Kendi YouTube kanalı üzerinden konuyu değerlendiren Gürses, "Sen Öcalan'ın mektubunu TRT ekranında okumaya hiçbir beis görmüyorsun, hiçbir siyasetçiye gereken adil süreyi ayırıp doğru düzgün haber yapmamakta hiçbir beis görmüyorsun.  Bir tane kadın zıplarken yayın anında, maç sırasında memesi gözükmüş, onda bir beis görüyorsun.  Öbür televizyonlarda zaten aile babaları tren yapmış; eski karısı, yeni karısı, gelecekteki karısı, ondan olma öz kızları, öbüründen olma üvey kızları... Bir tane bu mu sizi incitti?" ifadelerini kullandı.

Gürses'in açıklamasının tamamı; 📹

ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
12
5
4
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Malum Şahıs

uzun süredir yaptığımız çalışmalar sonucu dincilerin en çok rahatsız olduğu şeyi bulduk ''meme''

nolmus ki

Araştırma eksik mi açıklanmış. Cennette vaad edildiğine inanılan onlarca ergen huri dışında tüm dünyadaki kadın cinsinden rahatsız olduklarını sanıyorduk. :/

fatih ates

takımın galibiyeti bu kadar haber olmadı ☺️

Bozkurt

Bunlar böyledir. Ülkede kan gövdeyi götürse bile tek dertleri kadın, eşcinsellik, festival, iğne orucu bozar mı?...