Görüş Bildir
Haberler
Ne İzleyeceğim Derdine Son! Sonbahar - Kış Sezonunda Ekranlara Gelecek Olan 10 Kore Dizisi

Ne İzleyeceğim Derdine Son! Sonbahar - Kış Sezonunda Ekranlara Gelecek Olan 10 Kore Dizisi

Sonbahar - kış sezonu, bu sene Kore dizileri açısından oldukça bereketli geçecek. Eğer kaliteli dizi arayışı içerisindeyseniz, yılın son aylarının bu arayışınıza nokta koyacağını söyleyebiliriz. Bakalım, kış kapıyı çalmışken hangi kanallarda hangi diziler başlayacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Where Stars Land (SBS)

1. Where Stars Land (SBS)

Yayın Tarihi: 1 Ekim

Dizi, Incheon Uluslararası Havalimanı'nda çalışan bir grup insanın etrafında dönüyor. Lee Soo Yeon, prestijli bir üniversitenin Kore İleri Bilim Enstitüsü ve Teknoloji bölümünden mezundur ve standart İngilizce sınavını mükemmel notlarla geçmiştir. İnsanlarla arasına hep mesafe koyduğundan etrafındakiler onun gizemli bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmektedir. Onun yeni hedefi, havalimanında başladığı yeni işine, sadece altı ayda uyum sağlamaktır.

2. Bad Papa (MBC)

2. Bad Papa (MBC)

Yayın Tarihi: 1 Ekim

Yoo Ji Cheol eski bir boksördür. Bir gün, bir anda her şeyini, ailesini, parasını ve şöhretini kaybeder. Hayatı mahvolur ve büyük bir umutsuzluğa düşer. Gizemli bir ilacın sayesinde karma dövüş sanatları savaşçısı olarak hayatını kontrol altına almaya ve kaybettiği ailesini yeniden kazanmaya çalışır.

3. The Greatest Divorce (KBS2)

3. The Greatest Divorce (KBS2)

Yayın Tarihi: 8 Ekim

Cha Tae Hyun prestijli bir üniversiteden mezun olmuş ama uzmanlık alanında çalışmak istemeyerek hep hayalini kurduğu müzik çalışmalarına yönelmiştir. Ama müzikte başarılı olamamış, kendi alanında çalışmak için yaşı geçmiştir. Bunun üzerine bir güvenlik şirketinde çalışmaya başlar ve ilk müşterisi Bae Doo Na'ya aşık olup evlenir. Ancak bir süre sonra birbirlerine uygun olmadıklarını görüp boşanmaya karar verirler. Dizi, modern çağdaki çiftlerin evlilik sorunları üzerine kurgulanmış bir yapımdır.

4. Terius Behind Me (MBC)

4. Terius Behind Me (MBC)

Yayın Tarihi: 27 Eylül

Kim Bon, efsanevi bir NIS ajanıdır ve eski operasyon kod adı 'Terius'tur. Yaşadığı apartmanda komşuları onu gizemli bir adam olarak tanımaktadır. Bir gün, yan komşusu Go Ae Rin’in kocası aniden ölür. Go Ae Rin, aniden ölen kocasının bir komploya kurban gittiğini düşünmektedir. Bu yüzden, bu komployu açığa çıkarmaya çalışır.

5. Heart Surgeons (SBS)

5. Heart Surgeons (SBS)

Yayın Tarihi: 27 Eylül

Dizi, yaşam ve ölüm arasında kalmış bir grup kalp cerrahının etrafında dönmektedir. Onlar hem kişisel yaşamlarında hem de kariyerlerinde ikilemde kaldıkları olaylarla karşılaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. The Smile Has Left Your Eyes (tvN)

6. The Smile Has Left Your Eyes (tvN)

Yayın Tarihi: 3 Ekim 2018

Bir dedektif olan Jin Gook, ölümü intihar gibi gösterilmeye çalışılmış, üniversiteli genç bir kadının cinayet davasını alır. Bu davanın üzerinde çalışırken, Jin Gook’un kız kardeşi, bu cinayet davasıyla bir ilgisi olduğunu düşündüğü Moo Young adındaki bir adamla tanışır. Jin Gook, kız kardeşini ondan uzaklaştırmaya çalışır. Ancak kız kardeşi, Moo Young’a çoktan aşık olmuştur.

7. The Third Charm (JTBC)

7. The Third Charm (JTBC)

Yayın Tarihi: 28 Eylül

Dizi, 20’li yaşlarında tanışan ve birbirlerin tam zıttı kişiliklere sahip bir çiftin 12 yıl süren ilişkisini konu almaktadır. 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi olan Oh Joon Young mükemmel bir şekilde planladığı rutinlerinden asla sapmayan titiz birisidir. Modayı umursamadığı için her zaman gözlük takan ve kot pantolon, beyaz çorap, lekesiz spor ayakkabı giyen bir öğrencidir. Katıldığı ilk kör randevusunda tanıştığı Young Jae ile çıkmaya başlar ve ardından olaylar gelişir...

8. The Player (OCN)

8. The Player (OCN)

Yayın Tarihi: 29 Eylül

Dizi, bir dolandırıcı, bir boksör, bir hacker ve bir sürücüden oluşan dört kişilik bir suç ekibinin etrafında dönmektedir. Bu ekip, suçlular tarafından gizlenmiş mülkleri ele geçirmeye başlar.

9. Ms. Ma, Goddess of Revenge (SBS)

9. Ms. Ma, Goddess of Revenge (SBS)

Yayın Tarihi: 6 Ekim

Dizi, kızını öldürmek ile suçlanan bir kadının masumiyetini kanıtlamaya çalışmasını konu almaktadır ve ünlü İngiliz yazar Agatha Christie’nin kaleme aldığı popüler 'Miss Marple' serisinin bir uyarlamasıdır.

10. Room No. 9 (tvN)

10. Room No. 9 (tvN)

Yayın Tarihi: 6 Ekim 2018

Dizi, bir avukat ile bir mahkûmunun bedenlerinin yer değiştirmesi sonrasında gelişen olayları konu almaktadır. Eulji Hae Yi, hapishane yaptığı bir ziyaret sırasında, bir idam mahkûmu olan Jang Hwa Sa ile tanışır. 9 numaralı koğuşta, Jang Hwa Sa ile yaptığı görüşme sırasında bedenleri yer değiştirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
41
11
4
3
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Şaru

hep boyle içerikler paylaşılır umarım

minikprof

The Smile Has Left Your Eyes dizisini izlemeyin. 2018 yılının en başarısız ve sonu en kötü biten dizisi. yani bu kadar kötü bir son olabilirdi. spoiler olmas... Devamını Gör

yuuki

ben 14 boyum yaninlandikdan sora izlemeye baslamisdim gayet guzeldi akiciydi sikilmamisdim her dizi mutlu biticek diye bi kaide yok ki meni sinir eden sey... Devamını Gör

Efsun Pamuk

Boyfriend nasıl olmaz? Çok üzüldüm.