Görüş Bildir
Haberler
Kedinin Bakımı İçin Bir Tüyo Veriyoruz!

etiket Kedinin Bakımı İçin Bir Tüyo Veriyoruz!

İrem Coşkun
31.05.2024 - 20:22 Son Güncelleme: 12.06.2024 - 18:01

Her kedi sahibi, tüylü dostunun bakımında en iyi yöntemi bulmak için çeşitli yollar dener. Peki, senin kedin için en iyi bakım tüyosu ne? Bu eğlenceli test ile öğrenelim! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle patili dostunun karakterini nasıl tanımlarsın?

2. Peki patili dostunun en sevdiği aktivite hangisi?

3. Kediciğine ne tarz oyuncaklar alırsın?

4. Tüylü dostunun nasıl bir beslenme düzeni var?

5. Bize patili dostunun tüy bakımı hakkında biraz bilgi verebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Patili dostunun diğer kedilerle arası nasıl?

7. Seyahate çıktığın zaman onu ne yapıyorsun?

8. Ne kadar zamandır seninle birlikte?

9. Son olarak, aşağıdaki kedi giflerinden senin tüylü dostuna en çok benzeyeni seçer misin?

Patili dostun için onu rahatlatacak bakımlar yapmalısın!

Senin kedin keyfine çok düşkün! Genellikle kendi halinde takılıyor, oldukça sakin ve uysal bir karakterde. Her zaman uyumlu ve birçok şeye ayak uydurabilen bir tarzı var. Onun rahatlığı için yumuşak bir yatak ve düzenli mama saati ona sunabileceğin en iyi şeyler arasında olabilir. Ayrıca düzenli tarama, sıcak bir köşe ve birlikte uyuma da onu fazlasıyla mutlu edebilir.

Bizim bakım için önerimiz Pet Love tüy bakım spreyi! İçeriğindeki %100 doğal argan yağı ile patili dostunun tüylerinin parlak ve dolgun durmasını sağlar. Tüylere eşit dağılan ve kötü koku oluşmasını engellemeye yardımcı olan bu tüy bakım spreyini kullandıktan sonra onu tara. Mis gibi olacak!

Patili dostunla oyun saatlerini artırmalısın!

Görünüşe göre senin patili dostun oldukça hareketli ve biraz da yaramaz. Neyin onu şımartacağını bazen kestiremiyor olabilirsin. Tam anlamıyla enerjik ve oyuncu bir kedin var! Onun için en iyi tüyolar, zıplayan oyuncaklar ve interaktif oyunlar olabilir. Ayrıca, bol bol oyun seansları düzenleyerek enerjisini atmasını sağlamak da iyi bir tavsiye olabilir.

E bu kadar enerji ve oynamaya iyi bir temizlenme şart! Pet Love'ın durulanmayan köpük şampuanı ile patili dostunu kolayca temizleyebilirsin. Ayrıca temizleme yaparken masaj etkisiyle kediciğini rahatlatabilirsin de!

Belli ki patili dostun kendi kendine bakabiliyor!

Senin kedin fazlasıyla gururlu! Ayrıca kendine müdahale edilmesinden de hiç hoşlanmıyor, bu yüzden bağımsız bir yapıda diyebiliriz. Patili dostun onu yönlendirmenden ve yapması gerektiğini göstermenden bile asla hoşlanmıyor. Ona kendi alanını sağlayacak tırmanma ağaçları ve yüksek yerler en iyi tüyolar arasında olabilir.

Ancak Pet Love'ın tüy ve deri bakım yağına hayır diyebileceğini sanmıyoruz! Neden mi? Çünkü bu ürünü kullanarak hem onu temizleyebilir hem de çok hoşuna gidecek bir masaj yapabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın