Görüş Bildir
Haberler
İlişkinizin Sonunda Ne Var?

İlişkinizin Sonunda Ne Var?

Sevmek ve sevilmek, bu hayattaki en güzel duygulardan biridir. Partnerinizle birbirinize duyduğunuz sevginin sonunda ne olduğunu öğrenmek isterseniz, teste geçin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Söyle bakalım ona olan hislerin ilk günkü gibi mi?

2. En uzun küs kalma süreniz ne kadar?

3. Aileleriniz ilişkinizi biliyor mu?

4. Aynı hobilere ilgi duyuyor musunuz?

5. Daha önce hiç ayrılık konuşması yaptınız mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sence ilişkide yolunda gitmeyen şeyler var mı?

7. Evlilikle ilgili hayaller ya da planlar yapıyor musunuz?

8. Onun yanında nasıl hissediyorsun?

9. Peki, ona güveniyor musun?

10. Peki, o sana güveniyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yolunda gitmeyen şeyler var!

Bir aşk romanından fırlamış gibi görünen ilişkinizin ne yazık ki sağlam bir temeli yok gibi görünüyor. Belki de aynaya bakıp kendinize 'Acaba bazı şeyleri fazla mı büyütüyorum?' diye sormalısınız. Bu ilişkinin kıymetini bilip bilmediğinizi, ona ne kadar değer verdiğinizi bir düşünün.Bazen küçük bir kıvılcımı yangına dönüştürme eğilimindesiniz. Küçük bir anlaşmazlık, bir tartışma, belki de bir bakış, hemen ilişkinizin temelini sarsıyor. Bu da aranızdaki bağın ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor.Eğer bu gidişata bir son vermezseniz, maalesef sonuç pek de iç açıcı olmayabilir. Belki de bir gün, bir sabah uyandığınızda, tüm bu aşk hikayesinin sonu hüsranla bitebilir. Bizden söylemesi, bu konuda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.Şimdi, bu ilişkiyi ayakta tutmak için kolları sıvayıp, tüm enerjinizi ve çabanızı bu aşka yöneltme zamanı. İlişkinizi daha sağlam bir temele oturtmak, aranızdaki bağı güçlendirmek için adımlar atmalısınız. Unutmayın, aşk bir maratondur ve bu maratonu kazanmak için sabırlı, kararlı ve sevgi dolu olmalısınız.

İlişkinizde sıkılmalar başlamış olabilir!

Aşk hayatınızda durumlar biraz durağanlaşmış gibi görünüyor, değil mi? İlk günlerdeki o çılgınca heyecan, kalbin hızla çarpması, sürekli birbirinizi düşünme hali... Evet, bunların hepsi biraz solmuş gibi. Sizinle yaptığımız sohbetlerden bu durumu çıkarabiliyoruz.Belki de ilişkinize biraz taze kan gerekiyor, belki de biraz daha çaba, belki de biraz daha heyecan... Kim bilir? Ancak şunu unutmayın, aşkın dili evrenseldir ve her ilişki zaman zaman bu tür durgunluklardan geçer. Önemli olan, bu durumları aşmayı bilmektir.Monotonluk, ilişkilerin belki de en büyük düşmanıdır. Rutinler, alışkanlıklar ve sürekli tekrarlanan davranışlar... Bunların hepsi, zamanla ilişkinizi yıpratabilir. Ancak merak etmeyin, çünkü her şey sizin elinizde. İlişkinizi yeniden canlandırmak için gereken tüm enerji ve motivasyon, sizin içinizde mevcut.Biraz çeki düzen vermenin ve ilişkinizi yeniden şekillendirmenin tam zamanı olabilir. Unutmayın, aşk bir maratondur ve her maratonun sonunda kazananlar vardır. Sizin de kazanacağınıza inanıyoruz. Umarız, bu süreçte çok mutlu olursunuz ve aşkınızı yeniden alevlendirebilirsiniz...

Eğlenceli bir evlilik sizi bekliyor!

İlişkiniz tam anlamıyla bir eğlence parkı gibi. Her anı dolu dolu yaşadığınız, enerjisi yüksek bir birliktelikten bahsediyoruz burada. Birbirinize olan saygınızı asla yitirmemeniz, bu eğlence parkının temel taşlarından biri gibi. Evet, aranızda ufak tefek atışmalar oluyor ama bu atışmaların hiçbiri büyük bir sorun haline gelmiyor. Çünkü siz, durumu hemen toparlama konusunda oldukça yeteneklisiniz.Hayatınızı birlikte geçirdiğiniz her anı dolu dolu yaşamak için sürekli yeni şeyler denemeye, yeni maceralara atılmaya heveslisiniz. Bu da ilişkinizin dinamikliğini ve eğlenceli yapısını daha da pekiştiriyor.Gözlemlediğimiz kadarıyla, sizin ilişkinizde eğlence hiç eksik olmuyor. İlişkinizin bu eğlenceli ve dinamik yapısı, bizi de heyecanlandırıyor. Umarız bu eğlenceli ve enerjik birlikteliğiniz, bir gün güzel bir evlilik haberi ile taçlanır. İşte o zaman, bu eğlence parkının en heyecan verici bölümüne gelmiş olacaksınız…

Nikah tarihi alabilirsiniz!

Aşkın ve tutkunun doruklarına tırmanan bir ilişkiniz var, birbirinize olan bağınızı kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Sanki kalpleriniz aynı ritimde atıyor, birbirinizi tamamlıyorsunuz. İlişkinizdeki bu deli dolu ve tutkulu sevgi, herkesin hayranlıkla izlediği bir aşk hikayesine dönüştü. Siz ve partneriniz, birbirinize karşı hissettiğiniz bu sonsuz sevgiyle, adeta birbirinizi yeniden yaratıyorsunuz. Evlilik, sizin için sadece bir sonraki adım gibi görünüyor, çünkü birbirinize olan bağınızı daha da güçlendirmek için daha ne bekleyebilirsiniz ki? Bu aşk hikayesi, evlilikle taçlanacak gibi görünüyor. İşte bu yüzden, evliliğin kapıları sizin için sonuna kadar açık. İlişkinizdeki bu sıcak ve samimi atmosfer, evliliğe giden yolda size rehber olacak.

İlgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gökçe

Ayrılık :(

Gizem Yenikler

Yolunda gitmeyen şeyler var!

moonlight

al benden de o kadar ;(

Emel

Yolunda gitmeyen şeyler var! ‘Bir daha mı tövbe aşık olamam, bir daha mı tövbe hayal kuramam.’ dinliyoruz o zaman 😒