Görüş Bildir
Haberler
Herkes Başaramaz! Uzun İlişkisi Olanların Anlayabileceği 10 Durum

etiket Herkes Başaramaz! Uzun İlişkisi Olanların Anlayabileceği 10 Durum

Bir ilişkiyi sürdürmek çok zor olabiliyor. O yüzden uzun ilişkileri herkes sürdüremez. Ama sürdürenlerin anlayabileceği birçok durum var. Gelin bu durumlar neler birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Uzun ilişkileri olanlar, ilişkileri boyunca büyük mücadelelerin üstesinden gelmişlerdir.

Uzun ilişkilerde çiftler birlikte birçok zorluğu aşıyor. Bu zorlukların üstesinden birlikte gelmek çiftlerin daha güçlü olmasını sağlıyor. Zorluklar, uzun ilişkilerde ilişkiyi güçlendiriyor ve derinleştiriyor.

2. Uzun ilişkilerde çiftlerin birlikte rutin ve alışkanlıkları oluşuyor.

Uzun süredir beraber olan çiftler kendilerine uygun alışkanlıklar geliştiriyorlar. Belli alışkanlıklara sahip olan çiftlerin bu alışkanlıkları onları birbirine daha çok bağlamaya yarıyor.

3. Uzun ilişkilerde partnerler birbirlerine daha fazla güvenir ve bağlanır.

İlişkinin süresi uzadıkça partnerler birbirine çok daha güvenir hale geliyor. Güven geliştikle birbirine bağlılık da artıyor. İlişkinin temelini oluşturan bu duygular uzun ilişkide olanların tandığı duygular.

4. Uzun ilişkilerde küçük anlar çok daha değerli hale geliyor.

Uzun süreli ilişkilerde büyük hediyeler yerine artık küçük anlar çok değerli oluyor. Mesela böyle ilişkilerde partnerden gelen pahalı bir hediye yerine birlikte yemek yapmak çok daha değerli. Birlikte yapılan en küçük aktiviteler bile partnerler için çok özel oluyor.

5. Uzun ilişkilerde partnerler artık birbirleri için her türlü fedakarlığı yapar hale geliyor.

Uzun süre birlikte vakit geçiren çiftlerde empati ve anlayış gelişiyor. Uzun süreli ilişkilerde partnerler birbirlerine daha çok destek oluyor. Çiftlerin böyle ilişkilerde iletişim becerileri de gelişiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Saygı ve hoşgörü, uzun süreli birliktelik yaşayanlarda çok daha fazla hissediliyor.

Partnerler bu ilişkilerde birbirlerine daha fazla saygı duyuyor. Birbirlerini oldukları gibi kabul etme konusunda da çok daha hoşgörülü oluyorlar.

7. İlişkinin süresi uzadıkça derinliği de artıyor.

Her ilişki zamanla değişiyor. Süre uzadıkça da ilişki daha derinleşiyor ve partnerler birbirlerine daha çok bağlanıyor. İlişkilerin ilk zamanlarındaki heyecan süre uzadıkça yerini derin bir bağa bırakıyor.

8. İlişkilerde süre uzadıkça partnerler arasında çatışmayı çözme yöntemleri gelişiyor.

İlişkilerde çatışmalar oluyor ama uzun ilişkilerde bu çatışmalar daha kolay ve daha yapıcı şekilde çözümleniyor. Zaman içinde birbirini tanıyan çiftler bu çatışmalarla çok daha iyi başa çıkabiliyor.

9. Uzun zamandır beraber olan çiftlerde artık aileler de hep bir arada oluyor.

İlişkide süre uzadıkça yakın çevrenin ilişkisi de artıyor. Birbirlerini daha iyi tanımak ve vakit geçirmek için aileler ve arkadaşlar sık sık bir araya gelerek vakit geçirebiliyor.

10. Uzun bir ilişkide görülen durumlardan biri de bir süre sonra partnerlerin ortak hedeflere sahip olması.

Bu tür ilişkilerde süre uzadıkça partnerler geleceğe aynı pencereden bakıyorlar. Evlilik, çocuk veya ev alma gibi konularda çiftler birlikte plan yaparak karar alabiliyorlar. Uzun süreler geçiren partnerler için artık ortak bir gelecekten bahsetmek mümkün hale geliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın