Görüş Bildir
Haberler
Güzellikleri Karşısında Büyülendik: Tüm Zamanların En İyi 10 Kırmızı Halı Görünümü

Güzellikleri Karşısında Büyülendik: Tüm Zamanların En İyi 10 Kırmızı Halı Görünümü

Radlands
31.05.2024 - 18:01

Ödül törenleriyle ilgili en sevdiğimiz şey tabii ki kırmızı halı görünümleri! Bu içeriğimizde bu zamana kadarki en iyi kırmızı halı görünümlerini derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Zendaya

1. Zendaya

Kırmızı halının en beğenilen isimlerinden biri olan Zendaya’nın bu görünümü tartışmasız çok iddialıydı. 2023’teki NAACP Image Awards’ta giydiği Vintage Versace elbisesi ile ödül törenine damga vurmuştu.

2. Kendall Jenner

2. Kendall Jenner

Mükemmel bir kırmızı halı görünümü arıyorsanız Kendall Jenner’ın Met Gala fotoğraflarına bakmanız yeterli! Met Gala’da ne giyileceği her sene büyük bir merakla bekleniyor. 2021’de Kendall’ın giydiği Givenchy kıyafet beklentilerin çok daha üstündeydi!

3. Anya Taylor-Joy

3. Anya Taylor-Joy

Mükemmel oyunculuğuyla seneye damga duran Anya Taylor-Joy, Vanity Fair’in Oscar sonrası düzenlediği partiye şık görünümüyle damga vurmuştu. 2022’nin en unutulmaz kırmızı halı görünümlerinden biri olan bu elbise Dior imzalı.

4. Rihanna

4. Rihanna

Met Gala denildiğinde akla gelen ilk görünüm birçok kişi için Rihanna’nın 2015’teki bu halidir. Guo Pei imzalı bu görünüm, Rihanna’nın taşıması ile unutulmaz bir hal aldı.

5. Selena Gomez

5. Selena Gomez

Selena Gomez’in 2013’teki bu görünümü hem çok güzel görünüyordu hem de onun için önemliydi. Neden mi? Çünkü MTV Video Ödülleri’ndeki bu görünümü ile Selena Gomez artık bir çocuk ünlü olmadığını, genç bir kadın olduğunu dünyaya göstermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Angelina Jolie

6. Angelina Jolie

Angelina Jolie’nin 2012’deki bu Oscar görünümü o kadar ikonikleşmişti ki, o sene Oscar yerine bu elbise konuşulmuştu. Atelier Versace imzalı bu elbisenin Jolie’de duruşu, bu poz ve insanı büyüleyen güzelliği… Bu görünüm hakkında söylenecek çok şey var!

7. Jennifer Lawrence

7. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence’ın 2013’teki Oscar Ödül Töreni’nde giydiği bu elbisenin unutulmamasının iki sebebi var. Birisi mükemmel bir Christian Dior Haute Couture elbisesi olması, ikincisi ise ödül töreninde düşmesi!

8. Rihanna

8. Rihanna

Bir başka Rihanna görünümü ile karşınızdayız! 2013 Grammy Müzik Ödülleri’nde tercih ettiği Azzedine Alaia imzalı bu elbise ile Rihanna peri kızı gibi görünüyordu. Bu güzelliği karşısında söylenecek çok bir şey yok açıkçası!

9. Victoria Beckham

9. Victoria Beckham

Biraz daha geçmişe gidelim, 2003 yılına mesela… MTV Film Ödülleri’nin kırmızı halısında Victoria Beckham bu elbisesiyle hafızalara kazınmıştı. Tabii bir çift olarak da Beckham ikilisinin gittikleri her ödül töreni görünümü ikoniktir, orası ayrı.

10. Nicole Kidman

10. Nicole Kidman

Kapanışı ise güzeller güzeli Nicole Kidman ile yapıyoruz! Kidman, 2007 yılında katıldığı Oscar Ödül Töreni’nde giydiği Balenciaga elbisesi ile göz kamaştırıyordu. Şu zarafete bir bakın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
13
12
4
4
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan çayınlı

bu listenin nasıl hazırlandığını düşününce etrafa osuruk kokuları yayılıyor. bu kadar özen göstermeyin yaw, harcadığınız saatlere yazık (!)

Elif Topcu

En iyileri Metin Şentürk mü seçti

Kemal Kara

Angelina Jolie her ortamda fark atıyor