Görüş Bildir
Haberler
Favori GTA Karakterine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Favori GTA Karakterine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Kimi sert, kimi duygusal ancak her biri unutulmaz ve ikonik! Oyun dünyasının en popüler serilerinden GTA'nın ana karakterlerinden birini seç, biz de sana seni anlatalım!

Hazırsan buyur!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç bakalım 👇

Zoru başarırsın ama imkansız biraz zaman alır!

Sen tam bir irade ve güç timsalisin! Zorluklar karşısında asla pes etmediğin gibi her zorluğun altından da daha da güçlenerek kalkıyorsun.Bu güçlü yönlerinle etrafındakilere de ilham ve rol model olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz ancak elbette karakterinin başını ağrıtan yönleri de var. Bazen bu sert ve kararlı tavrın, özellikle de bazen ağzını bıçak açmayan sert hallerin çevrendekilere karşı katı ve ulaşılmaz görünmene neden olabiliyor. Biliyoruz hiç huyun değil ama bazen esnek olmayı ve geri adım atmayı öğrenmek hayatı senin için daha çekilir kılabilir. Her şeye rağmen sen dostların için güvenilir bir liman ve her zaman akıl danışılacak kişiyken düşmanlarının veya sana ihanet edenlerin de en kötü kabususun zira ihanet belki de en kalın kırmızı çizgin.

Soğuk görünüşünün altında duygusal biri yattığını biliyoruz!

Hayatın ne tür zorluklarıyla boğuştuğunu bilemiyoruz ancak tüm bunlar seni olgunlaştırıp bugün olduğun sapasağlam kişiliğe dönüştürmüş. Geçmişin hem her zaman kafanın içinde taşıdığın bir yük hem de sana devam etmek ve başarmak için gerekli olan içsel yakıtını sağlayan yegane şey. Kendini ait hissettiğin yerden çok uzaklardasın belki ama yılmayan kişiliğin tüm şartları senin lehine çevirene kadar durmayacağın da bir gerçek. Sevdiklerin için gözünü kırpmadan atılabileceğin tehlikeler ve sana ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarında olacak olman aynı zamanda muhteşem bir dost kumaşı taşıdığını da gösteriyor. Hayatın adaletsizlikleri karşısında ise konu sen olmasan dahi susamıyorsun. Kısacası sen hem kaya gibi sert, hem de tüy kadar yumuşak kalplisin!

Senden sadık dost da, belalı düşman da zor bulunur!

Çoğu insanın aksine sen bireyci değil, klancısın. Klanın ise ailen ve aile bildiğin sadık dostların. Onların iyiliği için uğraşırken bir yandan da dostlarının desteğini her ne yaparsan yap arkanda hissetmek hayatı senin için daha katlanılır yapıyor. Kaldı ki hayatın sana pek de adil davranmadığını söyleyebiliriz ancak sen hem kararlılığın hem de kıvrak zekanla sana sunulmayanları almakta çok iyisin. Sen böyle sadık ve fedakarken haliyle karşındakinden de aynı şeyi bekliyorsun. Sana yamuk mu yapıldı? Bir kalemde silip atmayı da gayet iyi biliyorsun.

Delilik diye bir şey hiç olmasaydı da biz sana deli derdik!

Selam olsun sana kaos sevdalısı! Elbette kötücül bir noktadan değil, sen hayatın içinde doğal olarak bulunan o kaosu hem yaratmakta hem de yönetmekte son derece yeteneklisin. Bu da neredeyse her durumdan bir şekilde sıyrılmanı sağlıyor. Tabi minik öfke patlamalarını saymazsak. Zira saman alevi gibi bir anda parlayıp, aynı şiddette de bir anda sakinleşiyorsun. Seni ilk görenler muhtemelen biraz temkinli davranıyorlar yalan yok ancak bir kere tanıyan da senin enerjinin adeta müptelası oluyor! Üstelik dostluklarına yüklediğin anlam çok derin ve eşi zor bulunur cinsten. Sen tam bir deli fişeksin kısacası, aman neşeni kaybetme!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
6
6
4
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onur.ozdemir

Senden sadık dost da, belalı düşman da zor bulunur! Çoğu insanın aksine sen bireyci değil, klancısın. Klanın ise ailen ve aile bildiğin sadık dostların. Onla... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senden sadık dost da, belalı düşman da zor bulunur!

Hermann_Fegelein

Niko belic favorimdir