Görüş Bildir
Haberler
Elden Ring ile Başka Dünyaları Birleştiren Birbirinden İlginç 10 Karakter Tasarımı

Elden Ring ile Başka Dünyaları Birleştiren Birbirinden İlginç 10 Karakter Tasarımı

Elden Ring derya deniz açık dünyasıyla oyun dünyasında eşi benzeri bulunmayan bir keşif hissi vadediyor. FromSoftware imzalı yapım esnek karakter tasarım ekranı ve birbirinden havalı ekipman setleriyle oyuncuların yaratıcılıklarını güçlendiriyor.

Bu listede Shrek'ten Kratos'a kadar uzayan ve kurgusal dünyaların karakterlerini Elden Ring'e taşıyan en başarılı tasarımları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Geralt of Rivia (The Witcher)

1. Geralt of Rivia (The Witcher)

Kıta üzerinde avladığı canavarlarla yetinmeyen Geralt of Rivia bu sefer dümeni The Lands Between'e kırmış. Gümüş ve çelik kılıçlarıyla Grace'in yolunu takip etmeye hazırlanan Geralt, Elden Ring'deki binbir çeşit hilkat garibesi yüzünden uzun bir mesaiye başlayacak.

2.

3. İlk Elden Lordu Godfrey

3. İlk Elden Lordu Godfrey

Hoarax Louh adıyla da bilinen ve bize kalırsa Elden Ring'in en karizmatik başdüşmanlarından biri olan Godfrey, The Lands Between'in büyüleyici şehri Leyndell'de yoluna çıkacak Tarnished savaşçıları bekliyor. Bu karakter tasarımı ise baştan aşağı Godfrey'i taklit ediyor.

4. Kratos (God of War)

4. Kratos (God of War)

Elden Ring Ashes of War sistemi sayesinde silahlarınızla özel saldırılar yapmanıza fırsat tanıyor. Bu tasarımı üstlenen oyuncu ise iki adet kırbaç türündeki silahı kuşanıp ekipmanlarını ateş yağıyla kaplamış. Uygun bir Ash of War ile Kratos'un Blades of Athena adındaki ikonik silahlarını elde etmiş.

Böylece ortaya pek başarılı bir Kratos tasarımı çıkmış diyebiliriz. Viking mitolojisinden sonra nereye gideceğini merak ettiğimiz Sparta'nın Hayaleti'nin yeni durağı belli oldu.

5. Shrek

5. Shrek

Kendisinden sonra üretilmiş film, dizi ve oyunlarda ne yapıp edip karşımıza çıkan Shrek elbette Elden Ring'de de peşimizi bırakmıyor. Bir oyuncu ten renginden kıyafetine kadar Shrek'i oyuna taşımayı başarmış. Prenses Fiona'yı kurtarmaya çalışırken kuşandığı kask bile bu tasarımda kendine yer bulmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. General Radahn

6. General Radahn

Elden Ring'in tamamlaması zorunlu başdüşmanlarından biri olan General Radahn, bu setle beraber Elden Lord olmayı düşleyen bir Tarnished'e dönüşüyor. Kendisini alt ettikten sonra oyuncular Radahn'ın zırhını ve kaskını Roundtable Hold'da satın alabiliyor.

7. Sonic the Hedgehog

7. Sonic the Hedgehog

Birçok oyunda Shrek'i görmeye alıştık. Fakat Sonic'i çaresizlik dolu The Lands Between topraklarında coşkuyla yuvarlanırken görmeye hiçbir zaman alışamayacağız. 

Ash of War türü sayesinde bir de yuvarlanırken elektrik saçan karakter tasarımı Kirpi Sonic'i başarılı bir şekilde oyuna kazandırıyor.

8. Inosuke Hashibara (Demon Slayer)

8. Inosuke Hashibara (Demon Slayer)

Anime dünyasını kasıp kavuran Demon Slayer biiz Inosuke Hashibara adlı çılgın savaşçıyla tanıştırdı. Çift kılıç kullanan ve vücut zırhı giymeyen Inosuke kafasındaki hayvan başı ve bitmek bilmeyen öfkesiyle Demon Slayer'in en sevilen yüzlerinden biri oldu. Dolayısıyla karakterin kendisine Elden Ring'de yer bulması da uzun sürmedi.

9. Ciri (The Witcher)

9. Ciri (The Witcher)

The Witcher 3: Wild Hunt'da tanıdığımız ve kendisini bulmak için uzun bir yolculuğa çıktığımız Ciri'yi sonunda The Lands Between'de bulduk. Yüzündeki yara izine kadar Ciri'yi başarılı bir şekilde yansıtan bu tasarımı siz de deneyebilirsiniz.

10. Shyvana (League of Legends)

10. Shyvana (League of Legends)

Sihirdar Vadisi'nin Ejder Rahibesi Shyvana da Elden Ring'i ziyaret eden kahramanlar kervanına katılıyor. League of Legends karakterini boynuzlarına kadar yansıtan tasarımda karakterin sol kolunda bir ejder kafası yer alıyor. Oyunun ilk ana başdüşmanını alt ettikten sonra alev püsküren ejderi elde etmek ve kolunuza yerleştirmek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Guts (Berserk)

11. Guts (Berserk)

Hidetaka Miyazaki ve FromSoftware oyunlarının en büyük ilham kaynaklarından biri olan Berserk Guts adındaki bir savaşçının hikayelerini anlatıyor. Önceki FromSoftware oyunlarında Miyazaki ve ekibinin sürekli olarak yer verdiği Berserk, Guts'un devasa kılıcının da dahil olduğu bu tasarımla beraber Elden Ring'de can buluyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın