Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Saçını Hangi Renge Boyaman Gerektiğini Söyleyelim!

Burcunu Seç, Saçını Hangi Renge Boyaman Gerektiğini Söyleyelim!

İrem Coşkun
10.06.2024 - 18:31

Yeni bir saç rengi mi arıyorsun? Kararsız mı kaldın? Burcuna göre sana en çok yakışacak saç rengini keşfetmeye ne dersin? O halde burcunu seç ve sana en uygun saç rengini öğren! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Burcunu seç ve sonucu öğren bakalım! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Parlak kızıl!

Koç burcu, enerjik ve cesur kişiliğiyle tanınır. Dikkat çekici ve iddialı bir saç rengi olan parlak kızıl, tam da sana göre! Hem enerjini hem de cesaretini yansıtacak. Zaten böyle bir rengi de senden başkası cesaret edip de deneyemez. Eğer tarzını yansıtmak istiyorsan bu değişikliği hemen yapmalısın!

Çikolata kahve!

Boğa burcu, doğallığı ve sadeliği sever. Zarif ve sofistike bir görünüm için çikolata kahve tam sana göre. Sana en çok yakışacak saç rengi kesinlikle bu! Çünkü sen her zaman doğal güzelliğini ön plana çıkarmayı tercih ediyorsun. O halde doğru rengini buldun diyebiliriz!

Bal köpüğü!

İkizler burcu, eğlenceli ve hareketli kişiliği ile bilinir. Dinamik ve neşeli bir saç rengi olan bal köpüğü, sana enerjini ve canlılığını yansıtacak bir görünüm kazandıracak. Ne çok iddialı ne de çok sade olan bu saç renginde kendini bulacağına eminiz!

Karamel!

Yengeç burcu, duygusal ve şefkatlidir. Sıcak ve yumuşak bir ton olan karamel rengi, sana hem huzur verecek hem de sıcak bir görünüm kazandıracak. Bu saç rengini özellikle yaz mevsiminde severek kullanacağına eminiz!

Altın sarısı!

Böyle bir renk ancak gösterişten fazlasıyla hoşlananlar, yani aslan burçları için uygun olur. Aslan burcu, gösterişli ve karizmatik yapısıyla tanınır. Parlak ve dikkat çekici altın sarısı saç rengi, senin iddialı kişiliğini mükemmel şekilde tamamlayacak. O zaman ne duruyorsun, saçını boyamanın şimdi tam zamanı!

Küllü sarı!

Başak burcu, titiz ve mükemmeliyetçi kişiliğiyle bilinir. Şık ve sofistike bir renk olan küllü sarı, senin zarif ve düzenli görünümüne çok yakışacak. Hem sade hem de ışığını yansıtabileceğin bu saç rengiyle ortamlara girdiğin an tüm gözlerin üzerinde olacağına eminiz!

Platin sarısı!

Terazi burcu, zarafeti ve uyumu sever. Modern ve şık bir görünüm sunan platin sarısı saç rengi, seni zarafetinle ön plana çıkaracak. Aynı zamanda iddialı da bir renk olan platin sarısını taşımak da ancak terazi burçlarının yapabileceği bir şey diyebiliriz. O halde değişime hazır mısın?

Siyah!

Akrep burcu, gizemli ve tutkulu yapısıyla bilinir. Derin ve etkileyici siyah saç rengi, senin gizemli ve güçlü kişiliğini mükemmel şekilde yansıtacak. Zaten akrep burcu için de farklı bir saç rengi düşünülemezdi zira onun karanlık yapısını en iyi tanımlayacak renk kesinlikle siyah!

Bakır!

Yay burcu, maceracı ve özgür ruhludur. Canlı ve enerjik bakır saç rengi, senin hareketli ve keşfetmeyi seven ruhunu en iyi şekilde ifade edecek. Özellikle yaz aylarında, cıvıl cıvıl güneşli günlerde ışıltını yansıtacak en iyi saç rengi kesinlikle bakır. O zaman neden denemeyesin ki!

Koyu kahve!

Oğlak burcu, disiplinli ve kararlı kişiliğiyle tanınır. Klasik ve güven veren koyu kahve saç rengi, senin olgun ve ciddi duruşunu tamamlayacak. Fazla riske girmeden kendine en çok yakışan rengi denemek istiyorsan sana tavsiyemiz kesinlikle koyu kahve!

Gümüş gri!

Kova burcu, yenilikçi ve orijinaldir. Modern ve farklı bir renk olan gümüş gri, senin sıra dışı ve yaratıcı kişiliğini ön plana çıkaracak. Senin gibi özgürlüğüne düşkün olan biri için belki de sıradan olabilecek bu saç rengi, eminiz ki karakterini en iyi yansıtan renk!

Pastel mavi!

Balık burcu, hayalperest ve duygusal yapısıyla bilinir. Yumuşak ve huzur veren pastel mavi saç rengi, senin narin ve romantik ruhunu mükemmel şekilde yansıtacak. Aynı zamanda çılgın ve aykırı tarzını da ön plana çıkaracak bu saç rengini bizce hemen denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
19
17
9
8
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
felsee

Karamel

Kapatıldı

Aaaa aynı burcuzzz

Gizem Yenikler

Koyu kahve.

Kapatıldı

Ya ben öylesine söyledim kırdıysam özür dilerim kusura bakma

Bülent Babil

Tamamm Kurucay çingenesi gibi gezeriz ortalıkta