Görüş Bildir

Aracıyla Bozcaada'ya giden bir vatandaş, 'Belediye çevre ve trafik düzenlemesi' adı altında alınan 200 TL'lik ücrete tepki gösterdi. Vatandaş, 'Ülkeden çıkıyorsun çıkış harcı, adadan çıkıyorsun çıkış parası… İçim acıyor bu ülkenin vatandaşlarına yazık' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bozcaada'ya aracıyla giden vatandaş, ‘Belediye çevre ve trafik düzenlemesi' adı altında alınan 200 TL'lik ücrete isyan etti.

Bozcaada'ya aracıyla giden vatandaş,  ‘Belediye çevre ve trafik düzenlemesi' adı altında alınan 200 TL'lik ücrete isyan etti.

Ülkeden çıkış harcını hatırlatarak duruma isyan eden vatandaş, 'Şaka gibi... Ülkeden çıkıyorsun 'çıkma parası', adadan çıkıyorsun 'ada parası', sizi anlıyorum arkadaş da dedi 'ödenek yok' diye, eminim yoktur. Ama bak adayı temizleyerek gidiyorum, her gittiğim yerde topluyorum. Ama içim acıyor, bu ülkenin sana da bana da, tüm vatandaşlarına yazık.' dedi. İşte o anlar; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
15
9
4
3
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gokhan Taskiran

Valla bende ordaydım bayramda aynısını herkezden istedikleri gibi bendende istediler param yok plakama yaz dedim ceza gelsin plakanın resmini cektiler ceza f... Devamını Gör

plutonundeliği

bokunu çıkardılar dicem ama onu çıkartıp tüy dikeli çok olmuştu. şerefzler