Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatilinde Ailenle Gidebileceğin 10 Tatil Rotası

etiket Bayram Tatilinde Ailenle Gidebileceğin 10 Tatil Rotası

Kurban Bayramı tatiline çok az kaldı. Rotanızı belirlemediyseniz sizin için bazı tatil rotaları yaptık. Gelin bu rotalara birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Antalya

1. Antalya

Tatil denildi mi tabii ki akla ilk Antalya geliyor. Tatilde denizde vakit geçirmek isteyenler tercihini Antalya otellerinden yana kullanıyor. Antalya denilince deniz düşünülse de aslında birçok tarihi mekanı da var. Hem denize gireyim hem de biraz kültürleneyim diye düşünüyorsanız tatilde rotanızı Antalya'ya çevirebilirsiniz.

2. Fethiye

2. Fethiye

Ölüdeniz, tatil için en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Müthiş doğası ve eşsiz deniziyle deniz tatili yapmak isteyenler Kurban Bayramı'nda Fethiye'yi tercih edebilir. Ayrıca Fethiye'de yamaç paraşütü yapma imkanı da var. Türkiye'nin en güzel sahillerinden olan Fethiye'de tatili geçirmek için şimdi tam sırası!

3. Bodrum

3. Bodrum

Tatil deyince Bodrum'u es geçmek olmaz. Kurban Bayramı tatili Bodrum'da vakit geçirmek için güzel bir fırsat. Bol bol denize girip güneşleneceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız Bodrum tam size göre. Gündüzleri sahilde, akşamları eğlencede bir tatil hayal edenler için Bodrum en güzel yerlerden.

4. Çeşme

4. Çeşme

Bu zamana kadar Çeşme'ye gitme imkanınız olmadıysa şimdi gitmenin tam sırası. Hem güzel bir deniz tatili yapıp hem de eğlenebileceğiniz Çeşme'de güzel bir balık yemeden de dönmeyin deriz! Ayrıca Çeşme'ye gidince Alaçatı'nın şirin evlerini de görüp bol bol fotoğraf çekme imkanınız olacak.

5. Ayvalık

5. Ayvalık

Sakin bir tatil planlayanların adresi Ayvalık, aynı zamanda görsel bir doğa şöleni yaşatıyor. Uygun bütçelerle bir tatil planlamak istiyorsanız adresiniz kesinlikle Ayvalık! Cunda Adası'nın eşsiz güzelliğinde kaybolup tatilinizin keyfine bakarken lezzetli Ege yemeklerini tatma fırsatınız da olacak. Gün batımını baştan sona keyifle izlemek için Şeytan Sofrası'nda akşam sefası yapabilirsiniz. Ayrıca Ayvalık'ın denizi de çok güzel!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kuşadası

6. Kuşadası

Kuşadası da tatilde tercih edebileceğiniz bir başka rota. Berrak denizi ve güzel plajlarıyla denize girmek isteyenler için ideal bir yer. Aquaparkları da meşhur olan Kuşadası'nda çocuklarla eğlenmek mümkün. Gece eğlencesi arıyorsanız yine Kuşadası size uygun bir adres!

7. Kıbrıs

7. Kıbrıs

Kurban Bayramı tatili için Kıbrıs'ı düşünebilirsiniz. Bütçeyi çok aşmayan yerlerden biri olan Kıbrıs hem denizi hem tarihi yapısıyla hoşunuza gidecek bir rota. Kültürel olarak tatmin edici bu gezide doğal güzellikleri de görmeniz mümkün. Yavru vatanı hala görmediyseniz şimdi tam sırası!

8. Kapadokya

8. Kapadokya

Tatil hakkınızı denizden yana kullanmak istemiyorsanız Kapadokya tam size göre. Sakin bir tatil için ideal Kapadokya'da yapabileceğiniz birçok aktivite var. Tarihi yerleri gezebilir ve doğal güzelliklere hayran kalabilirsiniz. Kapadokya, özellikle yer altı şehirleriyle sizi mest edecek bir yer. Balon turuna katılıp gökyüzüne bir de oradan bakabilirsiniz.

9. Gaziantep - Şanlıurfa

9. Gaziantep - Şanlıurfa

'Ben Kurban Bayramı'nda deniz falan istemem, bana kültürlenebileceğim bir yer lazım' diyorsanız sizin ihtiyacınız bu rota. Hem kültürel ve tarihi olarak sizi besleyecek hem de yemek konusunda tatmin edecek bu rota, herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerden oluşuyor. Tarihi ayrı lezzetleri ayrı müthiş bu rota, Kurban Bayramı için ideal.

10. Balkanlar

10. Balkanlar

Yurt dışı düşünenler için Balkan turu ideal bir rota. Vizesiz bu güzergahta hem yurt dışına çıkabilir hem de uygun bir bütçeyle tatil yapabilirsiniz. Bu tatilde tarihi güzelliklerin yanında doğaya da hayran kalacaksınız. Zengin tarihi ve lezzetli yemekleriyle bu Kurban Bayramı rotanızı Balkanlara çevirin deriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
16
7
6
6
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın